Tekst objavljen: 20.10.2022 15:15        


ProCredit banka do 31.01. na oročene depozite u evrima nudi nominalnu kamatnu stopu i do 3,5%

Nove i veće kamate u mesecu štednje

ProCredit banka povećala je kamatne stope na oročene evro depozite, te tako kamatna stopa sada ide i do 3,5% (EKS 2,8%). Ove stimulativne mere banka je donela kako bi pospešila kulturu štednje kod građana, a povećanje se odnosi na sve kategorije devizne štednje. Mogućnost da štede pod ovim uslovima imaju kako domaća, tako i strana fizička i pravna lica, dok banka ostavlja mogućnost specijalnih uslova u određenim situacijama.

Posebno je atraktivna kamata od 3,5% (EKS 2,89%) za oročena sredstva na 36 meseci, dok je kamata nešto niža za period oročenja na 25 meseci i iznosi 3% (EKS 2,5%). Stimulativne su i kamate na 18 i 12 meseci – 2,7% i 2,5% ( EKS 2,25% i 2,12%). ProCredit u određenim situacijama može obezbediti i posebne, personalizovane uslove, kada su u pitanju veći ulozi i duži periodi oročenja.

Ovi specijalni uslovi u mesecu štednje važe samo za nove depozite, u minimalnom iznosu od 5.000 evra, dok ponuda važi u okviru besplatnog, osnovnog, kao i Total paket računa.

„Mi u ProCreditu verujemo da je novac uvek najsigurniji u banci, ukoliko nemate nameru da ga investirate u određenom periodu, a trenutna tržišna situacija govori da su ovo jedne od najpovoljnijih kamatnih stopa, stoga je pogodno iskoristiti trenutne promotivne uslove za oročenu štednju.“ – kaže predsednik Izvršnog odbora ProCredit banke Igor Anić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Kao banka sa nemačkim kapitalom, ProCredit je prepoznata kao banka sa stabilnim poslovanjem, koja neguje kulturu štednje, a ove godine je ponovo ocenjena sa najvišim mogućim investicionim rejtingom u Srbiji, koji dodeljuje jedna od najvećih svetskih rejting agencija „Fitch Ratings“.

Primer:

Rok oročenja: 36 meseci
NKS: 3,5%;
EKS 2,89%
Oročeni iznos: 50.000 EUR
Ukupna neto kamata koju dobija klijent: 4.462,50 EUR

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
štednja novca štednja u evrima devizna štednja Nedelja štednje ProCredit Bank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana