Tekst objavljen: 01.05.2021 12:00        


Air Srbija će povećati kapacitete za putovanja izmedju Srbije i Crne Gore, uvodjenjem dodatnih letova i više od 3.000 dodatnih sedišta ka Tivtu i Podgorici tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, saopšteno je danas

Air Srbija pojačava saobraćaj ka Crnoj Gori tokom praznika

Srpska nacionalna avio-kompanija planira da tokom maja leti 15 puta nedeljno od Beograda do Podgorice, obavljajući dva dnevna leta, osim petkom kada će do crnogorske prestonice saobraćati tri puta dnevno.

Do Tivta će avioni Air Srbije u maju leteti devet puta nedeljno, uz jedan let svakog dana, osim petkom i nedeljom kada će imati dva dnevna leta.

"Posvećeni smo crnogorskom tržištu i važno nam je da, osim povezanosti izmedju dve zemlje, putnicima iz Crne Gore obezbedimo konekciju sa još 28 destinacija u našoj mreži. Nastavljamo da pratimo situaciju i prilagodjavamo obim saobraćaja promenama u potražnji", rekao je direktor za komercijalu i strategiju Air Srbije Jirži Marek.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Posle obustave saobraćaja Montenegro erlajnsa u decembru 2020. godine, Air Srbija je povećala kapacitete za putovanja izmedju Srbije i Crne Gore i angažovala dodatne resurse na aerodromima u Podgorici, Tivtu i Beogradu kako bi uslužila sve putnike.

Izmedju Srbije i Crne Gore trenutno ne postoji ograničenje u putovanjima i negativan PCR test nije potreban ni u jednom pravcu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
letovi ka crnoj gori beograd podgorica air srbija beograd tivat praznici Crna Gora

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana