Tekst objavljen: 25.03.2021 14:10        


Kupovina stana spada u najvažnije životne odluke. Dajemo svoj novac ali i poverenje, zbog čega je veoma važno da budemo sigurni da smo doneli pravu odluku zbog koje se nikada nećemo pokajati

Wellport kondominijum: Najbolji kvalitet po najboljim uslovima

Kako se to postiže? Pre svega, postavljanjem ciljeva koje želimo da nekretnina koju kupujemo ispunjava, a potom i detaljnim istraživanjem tržišta, kao i uslova kupovine stanova za koje smo zainteresovani.

Upravo zbog toga je prvi kondominijum na Novom Beogradu – Wellport, veoma popularan. Ne samo da svojim kvalitetom i sadržajem može da zadovolji potrebe i najzahtevnijih kupaca, već su uslovi kreditiranja, za one koji žele na taj način da obezbede novu nekretninu, veoma povoljni.

Mnogo je razloga zbog kojih se Wellport izdvaja na tržištu

Svojom lokacijom stanovnicima obezebeđuje s jedne strane mir i tišinu, intimu i bezbednost, a sa druge sve što je neophodno za moderan i udoban život. U blizini se nalaze šetališta kraj reke, biciklističke staze, zelene površine ali i tržni centri, ustanove kulture, sportski centri, škole, fakulteti. Zbog toga stanare ne brine činjenica što je Wellport isključivo stambeni kompleks, bez lokala za prodavnice i razne uslužne delatnosti.

Bezbednost garantuje i recepcija na ulazu sa konstantnim profesionalnim obezbeđenjem, kao i video nadzor 24/7. Dakle, u prvi kondominijum na Novom Beogradu mogu da uđu samo stanari i oni koji su najavljeni.

Moderno, čisto, lepo

Održavanje higijene Wellporta takođe je povereno profesionalcima, tako da se sve zelene površine brižljivo neguju, a zajednički sadržaji poput teretane na otvorenom, dva igrališta za decu i prostora za kućne ljubimce, redovno čiste i održavaju.

Zvanično najbolji stambeni kompleks na srpskom tržištu

Na ovogodišnjoj dodeli „CIJ Awards Serbia 2021“ za Najbolji stambeni kompleks na srpskom tržištu proglašen je upravo Wellport. Reč je o prestižnim nagradama koje ugledni magazin CIJ već pet godina zaredom dodeljuje najuspešnijim učesnicima na tržištu nekretnina – konsultantima, investitorima, projektima, finansijskim institucijama, građevinskim firmama, kako na regionalnom, tako i lokalnom nivou.

Estetika Wellporta je moderna, u skladu sa svetskim trendovima. Istovremeno, vodilo se računa i o standardima ekološki osvešćenih stanara, te su korišćeni materijali koji obezbeđuju energetsku efikasnost.

Da Wellport ide u korak s vremenom svedoči i činjenica da svi stanovi imaju pripremu za implementaciju Smart House sistema, koji omogućava daljinsko upravljanje rasvetom, podnim grejanjem, roletnama...

Pristup stanovima, kao i podzemnim garažama je kartični.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Provereni investitor, sigurna investicija

Wellport je projekat renomirane izraelske komapnije Shikun & Binui Group, koja već nekoliko godina posluje na našem i gotovo svim svetskim tržištima. Do sada su srpsku prestonicu uveliko obogatili lepim, modernim i kvalitetnim stambenim i poslovnim prostorima.

To znači da svi zainteresovani kupci mogu da pogledaju sve već završene projekte i lično se uvere u visoke standarde gradnje ovog investitora, kao i u poštovanje rokova.



Dodatnu sigurnost kupcima zainteresovanim za stanove koji su još u izgradnji, pruža i mogućnost kreditnog finansiranja i to od prvog dana, dakle bez čekanja da veći deo projekta, najčešće je to do 80 odsto, bude završen.

Važna je i činjenica da ekskluzivno pravo na prodaju Wellport stanova ima vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji - CBS International – koja je deo Cushman & Wakefield Grupe. Ljubazni profesionalci će vam objasniti sve što vas zanima u vezi sa kondominijumom, provešće vas kroz pokazni stan koji reflektuje standard kvaliteta završnih radova i opreme, i pružiti kompletnu podršku sve dok se ne uselite u svoju sigurnu luku.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nekretnine Wellport pr sadržaj stanovi u beogradu wellport kondominijum

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana