Tekst objavljen: 01.03.2021 14:55        


Komercijalna banka, od nedavnočlanica NLB Grupe, neprestano radi na unapređenju proizvoda i usluga koje će omogućiti klijentima da sigurno, brzo i lakodođu do neophodnih novčanih sredstava, obave transakciju ili unaprede poslovanje

Keš krediti Komercijalne banke – duži rokovi otplate, jednostavnija procedura

Keš krediti i krediti za refinansiranje, mogu da budu najbrži način da klijenti dođu do gotovog novca za plaćanje putovanja, veću kupovinu nameštaja ili opremanje stana, kupovinu ogreva, refinansiranje ranijih obaveza ili pokrivanje bilo kog drugog izdatka. I ovde je Banka izašla u susret klijentima dužim rokovima otplate i jednostavnijom procedurom odobravanja kredita.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Prednost gotovinskih i kredita za refinansiranje u odnosu na druge vrste pozajmica je i što se uz minimalan set potrebnih dokumenata, dolazi do potrebnog gotovog novca.Za kredite mogu da apliciraju i klijenti koji nemaju tekući račun kod Komercijalne banke.

Više informacija možete pronaći na stranici gotovinskih i kredita za refinansiranje, putem digitalne ekspoziture KOMeCENTAR ili na brojeve Kontakt centra 011 201 11 86 i 0700 800 900.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Komercijalna banka kombanka keš krediti gotovinski krediti pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana