Tekst objavljen: 19.01.2021 14:55        


Dodatne pogodnosti za putnike srpske nacionalne avio-kompanije

Air Srbija sklopila partnerstvo sa Booking.com i Rentalcars.com

U cilju stvaranja dodatnih mogućnosti za svoje putnike, Air Srbija je sklopila partnerstvo sa dva brenda koja posluju u sklopu najveće svetske onlajn platforme za putovanja, Booking Holdings. Zahvaljujući ovom novom partnerstvu i integrisanim uslugama na sajtu Air Srbije, putnici će moći da rezervišu smeštaj preko sajta Booking.com koji im omogućava pristup bazi od preko 28 miliona smeštajnih jedinica, a moći će i da iznajme automobil preko sajta Rentalcars.com, sa opcijama za preuzimanje vozila na preko 60.000 lokacija širom sveta.

Zahvaljujući sklapanju ovog partnerstva, od januara 2021. godine putnici će moći da organizuju svoje celokupno putovanje preko sajta airserbia.com – od rezervacije leta, preko rezervacije smeštaja do rentiranja vozila.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo ostvarili partnerstvo sa dva vodeća brenda u industriji putovanja, Booking.com i Rentalcars.com, pridružujući se nekim od najvećih evropskih i svetskih avio-kompanija koje su njihovi partneri. Uveren sam da će ova saradnja dodatno učvrstiti našu poziciju i, što nam je posebno važno, omogućiti veću fleksibilnost i uštedu vremena našim putnicima prilikom planiranja putovanja“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Srbije.

Dodatne usluge za putnike dostupne su preko banera na početnoj strani sajta kompanije Air Srbija kao i u sekciji “Ostale dodatne usluge” na stranici „Dodatne usluge“.

Putnici koji kupe kartu preko sajta airserbia.com takođe dobijaju pristup ovim servisnim opcijama na stranici za potvrđivanje ili preko sekcije „Moja rezervacija“.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

„Znamo da se sektor putničkog transporta suočava sa velikim izazovima u ovom trenutku, ali kada ljudi ponovo budu mogli masovno da putuju, želimo da se postaramo da to bude koliko god je moguće jednostavno i bez poteškoća. Unapred se radujemo ovoj saradnji sa Air Srbijom, koja će novoj publici putnika pružiti neprikosnoven izbor i vrednost po kojima mi na platformama Booking.com i Rentalcars.com poznati. Ova saradnja će putnicima pri tom omogućiti da rezervišu više elemenata svog putovanja, bilo da je to odličan apartman u gradu za neki vikend odmor u budućnosti ili veće vozilo za letnje proputovanje sa porodicom“, rekao je Ksaver Fluitman, direktor za partnerstva u kompaniji Booking.com.

Kako bi se obeležio početak saradnje, putnici Air Srbije koji do 31. marta 2021. putem sajta airserbia.com rezervišu smeštaj na Booking.com, dobijaju popust od 20 odsto za boravak do 31. marta 2021.

1 komentar

  1. User image
    zoran 20.01.2021 16:11

    jos malo pa ce gradjevinom pocet da se bavi Er Srbija

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
rentalcars Air Serbia booking pr sadržaj aviosaobraćaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana