Tekst objavljen: 28.03.2017 11:08        


Služba Beograd centar Filijale za Grad Beograd Nacionalne službe za zapošljavanje, Gradska opština Vračar i Privredna komora Srbije organizuju Sajam zapošljavanja u sredu 29. marta, u zgradi Opštine Vračar. Ponudu slobodnih poslova predstaviće više od 26 firmi kojima je potrebno oko 600 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija.

Sajam zapošljavanja na Vračaru - ponuda za 600 radnika

Posao će moći da nadju IT inženjeri, PHP programeri, sistem administratori, grafički dizajneri, saradnici u marketingu, farmaceuti, medicinske sestre, laboratorijski tehničari, prodavci, kasiri, mesari, magacioneri, viljuškaristi, vozači...

Kako se navodi u saopštenju NSZ biće ponuda i za službenike obezbedjenja, savetnike za osiguranje, komericijaliste, menadžere prodaje, knjigovodje, poslovne sekretare, referenate u špediciji i logistici, turističke agente, hostese i promotere, sobarice, konobare, kuvare, pomoćne radnike, operatere u kol centrima, grafičare...

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju.

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena pomoć u pisanju CV-a.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
CV nezaposleni PKS NSZ sajam zapošljavanja posao

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana