Tekst objavljen: 01.06.2020 14:55        


NLB Banka je svojim klijentima omogućila korišćenje nove usluge, NLB Pay digitalnog novčanika, koji omogućava lakše i jednostavnije plaćanje na prodajnim mestima

NLB ponudila svojim korisnicima NLB PAY- digitalni novčanik

Umesto kartice ili gotovine, klijenti NLB Banke sada mogu da plaćaju mobilnim telefonom sa android operativnim sistemom. NLB Pay digitalni novčanik je na raspolaganju svim klijentima, korisnicima Mastercard kartica.

Aplikaciju koju klijenti mogu preuzeti besplatno na Google Play prodavnici, je izuzetno jednostavno aktivirati i odmah nakon aktivacije, NLB Pay digitalni novčanik je dostupan za korišćenje. Plaćanje se vrši prinošenjem telefona POS aparatu, a za iznos računa do 4.000 dinara nije potreban ni unos PINa.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Vlastimir Vuković, član Izvršnog odbora NLB Banke, smatra da će digitalni novčanik NLB Pay naići na veliku primenu, pre svega zbog jednostavnosti korišćenja i svoje praktičnosti. „Ja više ne razmišljam da li sam poneo novčanik, da li u tom novčaniku imam kartice ili gotovinu. Dovoljno je sa sobom imam svoj mobilni telefon u prodavnici, prislonim ga na pos terminal i kupovina je završena. Siguran sam da digitalni novčanik predstavlja najefikasniji i najbrži način plaćanja, a ako imamo u vidu da većina nas konstantno ima svoj mobilni uz sebe, svakako je i najpraktičniji način plaćanja“ dodao je Vuković.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nlb pay digitalni novčanik nlb banka e banking

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana